book thassos hotel book now

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/thassoshotels/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 239

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/thassoshotels/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 265
Harta informaţiilor utile din Thassos
Filtru:

Harta informaţiilor utile şi a punctelor de interes din Thassos, cuprinzând date despre feriboturi şi porturile din insulă, spitale, secţii de poliţie, căpităniile porturilor, puncte de informare pentru turişti, reprezentate grafic pe harta insulei Thassos, fotografii ale punctelor de interes, însoţite de date de contact şi de informaţii utile privind toate serviciile furnizate şi infrastructura. Descoperiţi toate serviciile utile şi punctele de interes din insulă, listaţi harta cu traseele şi porniţi în vacanţă în Thassos!

Portul Skala Rachoni

Oras : Skala Rachoni
Judeţ : Thassos
      
Descriere : 

Portul (adăpostul pescăresc) din Skala Rachoni se află în partea nordică a insulei Thassos. Este un port natural, ideal în caz de furtuni mari. Poate adăposti ambarcaţiuni de pescuit costier pentru amatori şi ambarcaţiuni de agrement mici. Poate servi pentru aprovizionare şi dispune şi de cală de lansare.
Portul Sotiras din Thassos

Oras : Skala Sotiros
Judeţ : Thassos
      
Descriere : 

Portul (adăpostul pescăresc) din Skala Sotiros se află pe coasta de vest a insulei Thassos, la 15 mile marine de Kavala. Este ideal pentru ambarcaţiuni de pescuit costier pentru amatori şi ambarcaţiuni de agrement mici, dispune de cală de lansare de ciment şi se poate folosi pentru aprovizionare.
Portul Limenas din Thassos

Oras : Limenas
Judeţ : Thassos
      
Descriere : 

Micul port, după cum este numit, se află în partea de nord a capitalei Limenas, la 6,5 mile de Keramoti din Kavala. Este port pentru ambarcaţiuni medii de pescuit costier pentru amatori şi pentru ambarcaţiuni de agrement.
Portul Skala Potamia

Oras : Skala Potamia
Judeţ : Thassos
      
Descriere : 

Portul (adăpostul pescăresc) de la Skala Potamia se află pe coasta de nord-est a insulei Thassos, în golful Potamia. Este un mic adăpost pescăresc pentru ambarcaţiuni de pescuit costier pentru amatori şi pentru mici ambarcaţiuni de agrement. Poate fi folosit pentru aprovizionarea ambarcaţiunilor şi dispune şi de cală de lansare.
Portul Limenaria

Oras : Limenaria
Judeţ : Thassos
      
Descriere : 

Portul din Limenaria se află pe coasta sudică a insulei Thassos. Aici pot acosta ambarcaţiuni medii de pescuit costier pentru amatori şi ambarcaţiuni de agrement. Dispune de cală de lansare de ciment şi aprovizionarea se face cu uşurinţă. Când vântul bate dinspre sud, portul nu este recomandat pentru abordare şi legarea ambarcaţiunilor la ţărm.


Pagina 1 din 2

 

Obţineţi Direcţia

Dela :  sau 

La      :  sau 

Search Hotels

Check-in date

calendar

Check-out date

calendar

sesoula

book thassos hotel booking now

Thassos ruta plan

Ia drumul spre Thassos din orasul tau. Insera Stradă Zip Cetate şi apăsaţi pe butonul

Pin It