book thassos hotel book now

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/thassoshotels/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 239

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/thassoshotels/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 265

Giola - piscina sirenelor

Giola piscina sirenelor thassosGiola nu este doar o plaja, este  o laguna naturale sculptate in roci. Arata ca o piscina cu dimensiunile 2Ox15 metri. Daca decideti sa vizitati Giola pentru o baie, va rugam sa retineti ca va trebui sa aveti prosoape la dvs, sa le puneti pe stanci, deoarece nu exista nisip... Acest fenomen natural este situat langa Astris.

Pentru a ajunge la ea, trebuie sa parcurgeti un  drum 3-4 km cu masina iar restul pe jos. Mai jos am incercat sa descriem modul de a ajunge acolo. Conducand dinspre  Limenaria spre Astris, urmati drumul pana cand veti ajunge la Hotelul Aeria Astris. Dupa 100 de metri, vetivedea un semn care spune "Sirene Studios" pe dreapta. Drumul este putin dificil si neasfaltat, dar nu va faceti griji despre asta, daca conduceti atent, nimic nu se va intampla cu masina dumneavoastra.

Deci, porniti de la semnul de stop si drumul neasfaltat, urmati cursul de drum pentru aproximativ 2-3 km si veti ajunge la o suprafata mica cu copaci,aici puteti lasa masina. In aceasta parte veti vedea, de asemenea, o mica casa din piatra si caramida poate fi Ghidul tau. Acum va trebui sa mergeti in jos spre mare, veti vedea sageti pictate pe pietre. In curand veti vedea stancile si Giola, seamana cu un ochi mare care va monitorizeaza.

Search Hotels

Check-in date

calendar

Check-out date

calendar

sesoula

book thassos hotel booking now

Thassos ruta plan

Ia drumul spre Thassos din orasul tau. Insera Stradă Zip Cetate şi apăsaţi pe butonul