book thassos hotel book now

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/thassoshotels/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 239

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/thassoshotels/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 265

Sfaturi de călătorie pentru Thassos

Informații de bază despre Thassos

Casare

ghid calatorie thassosRasfoind paginile site-ului Thassos Hotels, veti gasi o multime de informatii care va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie in privinta locului in care va veti petrece vacanta in Thassos. Veti gasi aici o multime de fotografii, preturi, informatii despre disponibilitati, astfel incat veti putea lua cea mai buna decizie rapid si usor. Rasfoiti oferta noastra pentru a vedea ce va oferim! Vă recomandăm, de asemenea, de cercetare in web pentru cazare de pe Thassos, puteti încercati un pret comparatie site-ul hotelului pentru a găsi cele mai bune oferte de cazare.

Transport

Statia de taxi principala este situata in piata centrala a statiunii Skala Potamias. Cu notificare prealabila vom aranja pentru Dvs. sa fiti preluat din orice locatie. Compania de autobuze opereaza curse de autobuz zilnice in jurul insulei. Statia de autobuz este situata chiar in fata intrarii principale a hotelului, pe drumul principal. Biletele pot fi achizitionate de la chioscul de langa statia de autobuz unde veti gasi, de asemenea, orare si rute. Si pentru cei care doresc sa se simta mai independenti, va putem ajuta sa inchiriati o masina sau o motocicleta quad pentru a descoperi liber insula.

Banci

Bancile din Orasul Thasos (Limenas) sunt deschise de la 08:00 - 14:30 de luni pana joi si 08:00 - 14:00 vineri. Un bancomat este disponibil in statiunea Skala Potamias, la aproximativ 500 m distanta de hotel. Visa, Master si American Express, precum si alte carti de debit de la retelele financiare recunoscute la nivel international, sunt acceptate pe scara larga.

Valuta

Moneda in Grecia este Euro (EUR). Bancnotele in circulatie sunt de 5 euro, 10 euro, 20 euro, 50 Euro, 100 Euro, 200 Euro si 500 Euro. Monede sunt de 1Euro si 2 Euro, si 1, 2, 5, 10, 20, si 50 de centi. Puteti schimba bani cu usurinta in toate bancile, precum si in locuri de inchiriere auto in jurul insulei. Servicii postale
Serviciul nostru postal national este numit ELTA si este recunoscut dupa culorile albastru si galben. O cutie postala este situata chiar in afara hotelului.

Aparate electrice

Energia electrica in Grecia este 220-250 volti / 50 Hz, curent alternativ. Adaptoare pot fi achizitionate la nivel local si sunt, de asemenea, disponibile la receptie.

Apa

Apa de la robinet este potabila in intreaga insula. Are insa un continut ridicat in minerale si poate provoca deranjamente stomacale celor neobisnuiti, asa ca se sugereaza a se consuma, daca este posibil apa imbuteliata.

Clima

Deoarece este situata in partea de nord a Greciei, Thasos se bucura de o clima mai rece decat cea mai mare parte a insulelor. Iarna este umed cu temperaturi scazute si de obicei zapada. Temperatura incepe sa creasca din aprilie si primavara este blanda si insorita. Vara este fierbinte si uscata, dar temperaturile nu cresc la fel de mult ca in Ciclade, Rhodos sau Creta.

Pin It

Search Hotels

Check-in date

calendar

Check-out date

calendar

sesoula

book thassos hotel booking now

Thassos ruta plan

Ia drumul spre Thassos din orasul tau. Insera Stradă Zip Cetate şi apăsaţi pe butonul